...

Goldenseal: Tratamentul alternativ pentru numeroase afecțiuni

Navighează prin bunătăți

Știi ce plantă rară din America de Nord este folosită în medicina alternativă pentru tratarea multor afecțiuni? Goldenseal, cunoscută printre altele și sub numele de Framboise de Terre, Hydrastis canadensis sau Orangeroot. E bine de știut, deoarece astăzi este considerată printre cele mai populare remedii naturale la nivel mondial!

 

De ce este Goldenseal o plantă atât de specială? Conține berberină – o substanță chimică prezentă în natură care are beneficii remarcabile pentru sănătate. S-a observat că acest compus ucide diferite tipuri de bacterii și microbi în eprubetele de testare, precum și că ajută la activarea globulelor albe din sânge, care întăresc sistemul imunitar și facilitează lupta împotriva infecțiilor.

Impresionant, nu-i așa?

Goldenseal ajută la distrugerea bacteriilor și a microbilor și la întărirea sistemului imunitar și ajută în lupta împotriva infecțiilor.

Mai mult, Goldenseal este un antibiotic natural care ajută în tratarea răcelilor, sindromului de oboseală cronică, infecțiilor oculare și nazale, migrenelor, epuizării, infecțiilor tractului urinar și a altor numeroase afecțiuni.

Sună grozav, nu?!

Dacă te confrunți cu astfel de afecțiuni și vrei să știi cum te poate ajuta Goldenseal, citește mai departe! Am adunat dozele potrivite pentru unele afecțiuni din cartea Vindecare prin detoxificare  (Cleanse to Heal) scrisă de renumitul medium medical Anthony William.

De asemenea, am dori să rețineți că trebuie să vă consultați întotdeauna cu medicul sau asistentul medicală înainte de a începe să luați orice supliment.

dropperful medical medium vimergy
O pipetă plină
goldenseal supplements pura fons
Goldenseal ajută în cazuri de epuizare și oboseală cronică
Înainte de a trece direct la dozaj, ia-ți un moment pentru a citi câteva instrucțiuni utile:
  • O pipetă – tot lichidul care umple picuratorul flaconului atunci când strângi cauciucul de pe capac. Acesta este considerat în continuare “o pipetă plină” chiar dacă se umple doar până la jumătate.
  • Toate dozele sunt recomandate pentru adulți.
  • Doza zilnică: poți să îți iei doza zilnică dintr-o singură administrare sau pe întreg parcursul zilei, dacă ai o anumită sensibilitate la suplimentele alimentare.
  • Pentru toate dozele se recomandă 2 săptămâni de administrare urmate de 2 săptămâni de pauză.

Pentru dureri de cap și migrene: 1 pipetă de Goldenseal de două ori pe zi.

Știai că…”Migrenele și durerile de cap pot fi declanșate și de parfumuri, apă de toaletă, lumânări parfumate și odorizante de aer.”

Pentru Sindromul de oboseală cronică și Sindromul disfuncției imunitare: 2 pipete de Goldenseal de două ori pe zi.

Știai că…: “O dietă bogată în grăsimi sau proteine agravează  această afecțiune.”

Pentru angină streptococică, dureri în gât cauzate de viruși, dureri de gât a căror cauză este necunoscută și pentru urcior: 5 pipete de Goldenseal de două ori pe zi.

Știai că … “O infecție virală ușoară, care apare și dispare periodic atunci când o persoană este slăbită de o dietă bogată în grăsimi și proteine și somn insuficient, este o cauză comună a durerilor de gât.”

Pentru infecții ale tractului urinar, infecții ale vezicii urinare, infecții fungice și vaginoză bacteriană: 4 pipete de Goldenseal de două ori pe zi.Pentru răceli și gripe: 4 pipete de Goldenseal de trei ori pe zi (până când răceala dispare).

goldenseal vimergy pura fons
Goldenseal ajută în caz de răceală, gripă, infecții streptococice și dureri de gât

Pentru infecții ale urechii: 4 pipete de Goldenseal de trei ori pe zi (2 săptămâni administrare urmate de 2 săptămâni pauză, până când infecția urechii dispare).

Știai că… “Uneori, o infecție virală poate cauza infecții ale urechii interne, ceea ce duce la probleme cronice de echilibru, durere și producție de mucus.”

Pentru burnout și epuizare: 1 pipetă de Goldenseal pe zi.

Știai că: “Burnout-ul este adesea pus pe seama incapacității noastre de a face față stresului, când de fapt, în realitate, acesta este doar un alt mod de a ne învinovăți pentru problemele noastre de sănătate. 

Substanțele nocive și microbii pe care îi întâlnim în viața de zi cu zi ne fac să fim predispuși la burnout.”

Pentru acnee: 2 pipete de Goldenseal de două ori pe zi.

Pentru diaree (cronică, intermitentă, pe termen lung): 3 pipete de Goldenseal de două ori pe zi.

Pentru simptomele menopauzei: 1 pipetă de Goldenseal pe zi.

Știai că… ”Nu sunt provocate de îmbătrânire. Cauza este, mai degrabă, un ficat leneș cu funcții lente, plin de toxine virale și bacteriene adunate în zeci de ani și un ”compartiment de depozitare” al ficatului umplut până la refuz cu metale grele toxice, erbicide, pesticide, parfumuri, deodorante, odorizante de încăpere și reziduuri de la lumânările parfumate acumulate de-a lungul deceniilor. O dietă bogată în grăsimi și proteine agravează aceste simptome.”

Pentru ciuperca unghiilor: 2 pipete de Goldenseal de două ori pe zi.

Știai că… “Aceste simptome sunt adesea declanșate de un sistem imunitar slăbit“.

Ai auzit probabil că multe suplimente de pe piață sunt contaminate cu metale toxice sau alte medicamente. Pentru a minimiza riscul contaminării, alegeți o marcă de încredere. Noi vă recomandăm produsele Vimergy, deoarece sunt suplimente 100% necontaminate și pure.

Și nu uita! Înainte de a utiliza suplimentul Goldenseal, consultă-te cu medicul. În cazul în care ești însărcinată sau alăptezi, consumul acestui produs este contraindicat fără consultație medicală!

Toate citatele sunt extrase din cartea Cleanse To Heal a mediumului medical Anthony William.

Dacă îți place, împărtășește cu alții!